Over Borsje Administratie en Assurantiën

Ons familiebedrijf bestaat al 44 jaar. Wij zijn een modern kantoor en gebruiken de nieuwste software. Bij ons is het mogelijk om geheel digitaal te werken zonder papierwerk.

Ben je benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Administratie

Online boekhouden voor de ondernemer.

Als ondernemer wil je ondernemen en je niet bezig houden met de administratie. Wij nemen deze zorg uit handen en bieden hiervoor een hele makkelijke oplossing. Het online aanleveren van je administratie via app, foto, mailen en online.

Wij verwerken de volledige administratie en als ondernemer hoef je verder niks te doen. Via app heb je altijd op elk moment inzicht in je administratie: omzet, winst, openstaande posten klanten en leveranciers.

Assurantiën

Zorgeloos verzekerd.

Het ondernemen valt niet mee als je overal brandjes aan het blussen bent. Mocht het onverhoopt een keer mis gaan is het wel zo handig als alles onder één dak geregeld is! Los van uw complete administratie, verzorgen wij ook alle soorten assurantiën.

Denk aan vervoer & mobiliteit, huis, inkomen, personeel, etc. Uiteraard is elke onderneming anders, dus neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt plan voor al uw assurantiën.